måndag 13 juni 2016

Nu åker vi och ny trappa

Äntligen är tiden inne för min (och min mammas) trädgårdsresa till Englands sydkust. Det känns nästan overkligt att jag snart faktiskt är där. Jag har googlat väder frekvent och vi verkar få rättså bra väder. Ca 15 grader och inte alltför mycket regn :-) Det är bara att packa kläder efter väder och jag lämnar badkläderna hemma...

Lite jobb här hemma har det blivit. Stenröset vid nya rabatten intill garaget har omvandlats till en trappa. Jag måste dock erkänna att den är mer snygg än stabil... Hoppas att den sätter sig med tiden men nu får man gå lite försiktigt i den en tid.

Nu ser trappan lite "halv" ut med mening. Tanken är att skottkärror och ev cyklar ska kunna ta sig fram på den högra delen och gående på den vänstra.Önskar er alla en trevlig vecka och jag lovar att återkomma med massor av bilder från resan.

Kram Katarina!

6 kommentarer:

 1. Vilken resa, härligt att komma iväg! Ser fram emot att läsa dina reserapporter så småningom.
  Själv reser jag nästan till dina trakter snart, Riksmötet väntar.
  Ha en riktigt fin resa!
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Snyggt och smart med trappen!
  Ha en underbar resa!!

  SvaraRadera
 3. Attans snygg! Hela vyn så vacker och välskött.
  Ni kommer säkert att få en fantastisk resa oavsett väder, gardera med regnkläder så löser det sig. Ha det så kul och så ser jag fram emot bilderna!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 4. Smart tänkt med trappan! Själv får jag gå en omväg runt huset med skottkärran just för att det är en trappa i vägen på ena änden av uteplatsen.
  Vad kul och spännande med en trädgårdsresa till England! Ser verkligen fram emot en rapport/rapporter från resan med tips och uppslag på vad som är värt att besöka. Och naturligtvis en massa fina bilder :)

  Ha en riktigt trevlig resa!
  / Birgitta

  SvaraRadera
 5. Ser fram emot dina reportage från England. Ha det bra. Carita

  SvaraRadera
 6. Så fint det har blivit och ha en fantastisk resa! Det kommer att bli jättefint! Och massor att titta på, jag är säker!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in och vill du lämna en kommentar blir jag så glad!