söndag 29 mars 2015

Sjukstuga

Nån elak vårbacill har drabbat delar av familjen och jag har legat däckad sen i onsdags. Sonen A började i måndags med feber och hosta och sen var det som sagt min tur. Nu har jag varit feberfri sen igår men fortfarande jätteförkyld och tung i bröstet men det går åt rätt håll.

Enda att göra är att vila. Därför har soffan, TV-n och I-paden har varit mina trogna vänner i några dagar. En bra bok har jag hunnit läsa ut också och den kan jag varmt rekommendera, Livet efter dig med Jojo Moyes. Gick allt för fort att läsa slut och tur att hon har skrivit fler böcker att se fram emot.

En fördel med att vara sjuk är att jag har hunnit lyssna på några avsnitt av Trädgårdpodden som jag aldrig hinner med annars. Det är Åsa och Hanna, två glada trädgårderare, som pratar om ditt och datt som rör trädgård. Mycket trevligt program som är sådär lagom seriöst. Gå gärna in här och lyssna om ni inte redan har gjort det.

Nu tillbaka till vilan i soffan.

Kram, Katarina!

3 kommentarer:

 1. Tråkigt att vara sjuk men tur att du kan se det positiva också. Här ligger jag ständigt efter med tidningar och trädgårdsböcker.
  Krya på dig
  Anette

  SvaraRadera
 2. Här har du en till som är dunderförkyld så jag känner igen din tillvaro.
  Livet efter dig är en favoritbok som jag läst flera gånger - tur att det finns TV, böcker och tidningar när man är sjuk.
  Krya på dig !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Krya på dig! Bra att du ser det positiva i alla fall :-)

  Kram, Magnus

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in och vill du lämna en kommentar blir jag så glad!