tisdag 17 februari 2015

Hemlig resa!

Resan som jag fick av min sambo H i födelsedagspresent för två veckor sedan var toppen!
Den var hemlig in i sista sekund...
Vi styrde kosan mot Jönköping och därifrån vidare åt Växjö-hållet. När vi åkt i en bit på den vägen så kom vi fram till Hooks Herrgård!
En fin mangårdsbyggnad ståtade med flyglar och nybyggd SPA-avdelning som var mycket fin.Vi hade tur och fick stort fint rum i huvudbyggnaden (skönt att slippa springa ute i snön i badrock...).
Först tog vi en god räkmacka nere i SPAt innan vi gled ner i poolerna. Det fanns både varma och kalla pooler samt flertalet bastu och upplevelse-duschar. Härligast var nog utomhus-poolerna med jättevarmt skönt vatten och minusgrader i luften. Tur det fanns mössor att låna!På eftermiddagen hade H bokat in oss på ett Tabata pass som var mycket tufft och välbehövligt. Efter passet badade och bastade vi lite till innan det var dags att byta om till middagen.

Mycket god mat med bla kallrökt hjort, lax och aprikossorbé. Förstås också ett gott vin till!Nästa morgon, efter en god natts sömn i väldigt sköna sängar, tog vi ett löp/promenad pass i gymmet innan frukost. Åt sen en fantastisk frukost som smakade mycket bra efter träningen!

Sen bar det av hemåt igen för att hämta sonen A som fått tillbringa natten hos storebror S. Något han längtat efter länge... Undrar just vem som var nöjdast med sin helg, vi eller A ;-)Bild
Samtliga bilder är lånade från Hooks Herrgårds hemsida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittade in och vill du lämna en kommentar blir jag så glad!